Lagu ditinggal rabi – via valen

www.joestrummer.us

*
Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku
Remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku

Reff:
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso

kembali ke:*

Biyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani blenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan

kembali ke reff

mencari terbaik joestrummer.us solusinya