Lagu havana lyrics camilia cabello versi jawa

www.joestrummer.us

dek ratna o na na
ku kandong tresno koe
dek ratna o na na

naliko petok koe nang jogja o na na
tresno ku mungk kow dek ratna
nanging koe ra peka
dek ratna o nana

kue ra tau takon kabarku
pa dewe ra petuk
mbok anggep kabeh kuwi ra perlu
gaweanmu mabok
omongnmu ra biso digugu

cen wes ora gathuk
koe malah lungo karo kancaku
njalok disamplok

u…u….u…..

tresna mu mong sak duit
polahmu koyo demit
kadung kagol aku
u….u…u…..

mendingo aku pamit
seko kene
wo na…na…na..na….

kembali ke*

jani nangin ko malah mbok blenjani
tingkahmu gawe loro ati
aku mung pasrah ora popo
tak tahane

nanging ko soyo ngedan dek
pekoke soyo ndadi
kowe mendem mben mbengi
ra tau bali bali

tak kandani koe malah wani
ketoke koe ra peduli
karo atiku iki

luweh becik aku tak bali
ora sido tak rabi
dek ratna o na na

kembali ke*

mbok yo prek prek prek…
hu nana oh na..na..na…

u..u….u…..

mencari terbaik joestrummer.us solusinya

Lagu piker keri – lyric via valen lagu jawa

www.joestrummer.us

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

REFF:
pikir keri pikir keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
abot dirasakne rakuat dibecakne
rasah dipikir mbok miker seng liyane

tresnoku seng gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicel motor podo mumete
naning ono hasile ketimbang miker kowe

pikir keri pikir keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

mencari terbaik joestrummer.us solusinya