Lagu sayang via valent – chords lyrics

www.joestrummer.us SayangOpo kowe krungu jerit e ati kuMengharap engkau kembaliSayangNganti memutih rambut kuRabakal luntur treno ku Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati kuSak tenan e ra ngapusi isih terno sliramuDuko pujane ati nanging koe ora ngertiKowe wes tak wanti wantiMalah jebul sak iki koe mblenjani janjiJare sehidup semati nanging opo buktiKowe medot tresno ku […]

Chord gitar dan Lirik – Kalung Emas – Didi Kempot

lagu terbaru tahun ini yang sangat populer dikalangan artis global manca negara joestrummer.us adalah solusi terbaik mencari cord gitar dan lirik. Intro : Gm..C..F..Dm..        Gm..C..F…C..F                    AmKalung Emas sing ono gulumuBb        C            FSaiki wis malih dadi biru..Gm              CLuntur koyo tresnamu       F      DmLuntur koyo atimu   Gm                D#  C…saiki kowe lali karo aku..F                 AmKalung emas kuwi biyen tak […]